• Voetbal.NL APP

  De KNVB heeft enkele jaren geleden de Voetbal.nl app geïntroduceerd. Voetbal.nl is hét platform voor amateurvoetballend Nederland. Dus voor spelers, scheidsrechters, trainers en coaches, maar natuurlijk ook voor ouders en andere supporters van het amateurvoetbal.
  Op een leuke manier je voetbalactiviteiten bijhouden:
  * Programma, standen en uitslagen van jouw teams
  * Persoonlijke- en teamstatistieken
  * Volg de teams en clubs van je vrienden en familie
  * Volg andere spelers en blijf op de hoogte van hun resultaten
  * Direct op de hoogte van afgelastingen
  * Video’s en foto's van jouw teams toevoegen en bekijken
  * Laat vooraf weten of je aanwezig bent bij de wedstrijd
  * Geef aan of je een auto voor de uitwedstrijd beschikbaar stelt

  Ook zijn doelpunten, kaarten en wissels nu zichtbaar binnen de Voetbal.nl app. Deze kunnen binnen de KNVB Wedstrijdzaken app toegevoegd worden aan een wedstrijd.
  Iedereen kan gebruik maken van de Voetbal.nl app, maak hiervoor een nieuw account aan binnen de app. Ben je lid van een voetbalvereniging, zorg dan dat je inlogt met het e-mailadres dat bekend is bij je club.

 • Downloaden Voetbal.NL APP

  Voetbal.nl is zowel via desktop (www.voetbal.nl) als via een APP te gebruiken. Wil je de APP op je smartphone of tablet downloaden gebruik dan één van onderstaande buttons.

 • Account instellen

  Als je de voetbal.nl app gaat installeren zal er gevraagd worden om je te registreren of in te loggen. De volgende situaties kunnen zich voordoen.

  > Je hebt al een account van Voetbal.nl. Je kunt inloggen met je bestaande account. Bij het inloggen wordt er wel gevraagd om het emailadres opnieuw te koppelen. Zorg dus dat je het emailadres gebruikt waarmee je bij RKHSV in de ledenadministratie bekend bent. Weet je niet welk mail adres in de administratie van RKHSV gebuikt wordt, stuur even een mail naar secretaris@rkhsv.nl

  >Je hebt nog geen account. Via registreren kun je een nieuw account aanmaken. Zorg er wederom voor dat je een emailadres gebruikt waarmee je bij RKHSV bekend bent.

  > Je hebt al een account aangemaakt via de wedstrijdzaken app. Je kunt dit account gewoon gebruiken om in te loggen in de Voetbal.nl app. De koppeling is reeds gelegd.

  Mocht het niet lukken om een account in te stellen of het RKHSV account te koppelen, laat dit even weten en RKHSV zal je hierbij helpen!

 • Privacy & koppeling met RKHSV

  Mocht je vragen en/of opmerkingen hebben met betrekking tot het koppelen van je Voetbal.nl account aan RKHSV of andere problemen hebben bekijk dan eens onderstaand filmpje. Let op: de privacy instelling in je voetbal.nl account bepalen mede of je naam (naam van je kind) op de RKHSV website zichtbaar is. Dit geldt onder andere voor zichtbaarheid in de teamindeling alsmede verjaardagen etc.

 • Via onderstaande button vindt u een beschrijving hoe u de privacy instellingen kunt wijzigen!

  Wijzigen privacy

 • Contactformulier ledenadministratie & voetbal.nl