• Uitnodiging info-bijeenkomst meisjes-/vrouwenvoetbal

  Graag nodigen wij iedereen die belangstelling heeft voor meisjes-/vrouwenvoetbal en/of erbij betrokken is (speelsters, ouders, trainers, leiders enz) uit voor een info-bijeenkomst.

  Wanneer:            maandag 17 februari

  Waar:                    kantine RKHSV

  Tijd:                       19:00 – 20.30 uur

 • Programma

  1.       ‘Meisjes-/vrouwenvoetbal: presteer en wees vrouwelijk’ – Ger Beckers (voorzitter Commissie VoetbalMeidenMaastricht (VMM), scout voor de vrouwen van FC Bayern München en voor de meisjes van het KNVB Jeugdplan Nederland)

  Van meisjes-/vrouwenvoetbal hebben velen vaak nog een negatief beeld. Een van de redenen hiervoor is dat dit nog te veel met het mannenvoetbal vergeleken wordt. Ger Beckers zal aantonen dat ondanks de fysieke verschillen, vrouwen in psyche, spelopvatting en mentaliteit de mannen de baas zijn…. Daarnaast vereist de coaching een andere aanpak.

  2.       ‘Meisjes-/vrouwenvoetbal in Maastricht’ – Myriam Demas (commissielid voor RKHSV in VoetbalMeidenMaastricht (VMM))

   In de zomer van 2019 hebben SC Jekerdal, Rksv Leonidas, vv Scharn en RKHSV Heugem/ Randwijck zich met hun meisjes-/vrouwenvoetbalafdelingen verenigd in ‘VoetbalMeidenMaastricht’. Myriam Demas geeft tekst en uitleg. Wat is de missie/visie? Welke doelstellingen zijn er? Wat betekent dit in de toekomst voor o.a. de speelsters?

   3.     ‘Beleid meisjes-/vrouwenvoetbal bij RKHSV’- Lou Beckers (bestuurslid, hoofd jeugdleider RKHSV)

  Lou Beckers zal uitleggen wat het beleid betreffende meisjes-/vrouwenvoetbal is binnen RKHSV. Hij zal een overzicht van de huidige speelsters geven en wat de verwachtingen zijn voor seizoen 2020/2021.

  4.       Vragen en discussie

  Gezien het belang van de informatie wordt iedereen verzocht zoveel mogelijk aanwezig te zijn.

  Met sportieve groeten,

  Bestuur RKHSV & Commissie VoetbalMeidenMaastric