• ST RKHSV / vv SCHARN MO20

  Graag willen wij u presenteren dat onze voetbalverenigingen RKHSV en vv SCHARN hun krachten gaan bundelen voor de MO20. De meiden zullen in het seizoen 22/23 samen gaan spelen als:


  ST RKHSV / vv SCHARN MO20.


  De technische staf bestaat momenteel uit, de inmiddels zeer ervaren trainer, Robin Biesmans die onderstaande meiden zal trainen. We zijn nog op zoek naar versterking hierin, info en aanmelden kan via èèn van beide verenigingen. De meiden die geselecteerd zijn staan onder dit bericht.

  Uiteraard zijn nieuwe leden nog steeds welkom! Dus wil jij ook deel uitmaken van deze groep meiden, dan meld je aan via èèn van beide verenigingen of kom eens vrijblijvend meetrainen.

  De trainingen zullen 2 maal per week plaatsvinden, te weten maandag van 19:45 uur tot 21:15 uur op de velden van RKHSV en woensdag van 19:30 uur tot 21:00 uur op de velden van vv Scharn. De locatie van de wedstrijden zullen evenredig verdeeld worden over beide verenigingen, te weten om de andere wedstrijd in de tenues van de vereniging waar gespeeld wordt.

  Wij willen alle meiden, trainers en begeleiders heel veel succes en plezier wensen, dat er mooie doelen bereikt worden en nieuwe vriendschappen mogen ontstaan.