• Koop online en sponsor gratis RKHSV!!!

  Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiƫle bijdrage leveren aan RKHSV, zonder dat het jou een cent extra kost!

  Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en RKHSV ontvangt hiervoor geld in de clubkas. Tevens kun je producten/diensten bij diverse webwinkels als Wehkamp, Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar RKHSV. En nogmaals, het kost je niets extra!

  Wil je jouw vereniging ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van jouw club. Voor jou een kleine moeite, voor jouw vereniging directe inkomsten. Stel je eens voor wanneer alle leden, supporters en overige betrokkenen dit zouden doen? Vertel dit daarom door aan andere mensen die jouw club een warm hart toedragen.

  Hoe werkt het?
  Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van jouw vereniging of stichting. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert jouw vereniging hier direct van!

  Bestel vanaf nu dan ook via www.sponsorkliks.com of via onderstaande buttons en u sponsort RKHSV direct!

 • Koop via onderstaande links en U sponsort RKHSV!