• Sponsoring RKHSV

  Na een bewogen periode van ruim een jaar waarin ons sportcomplex gemoderniseerd is en waarop wij als vereniging nadien onze weg opnieuw hebben moeten vinden, kunnen we concluderen dat RKHSV wellicht wel een van de mooiste sportcomplexen heeft van Zuid-Limburg en omstreken. Dit wordt nog eens extra versterkt door onze sportkantine die met eigen handen (van vele vele vrijwilligers) is omgebouwd tot een multifunctionele ruimte. Tel daarbij op dat ons dakterras ruim van opzet is met uitzicht op alle omringende sportvelden, en we kunnen stellen dat menig bezoeker niet weet wat hij ziet en graag vertoeft op ons sportcomplex.
  Dit betekent dat we telkens relatief veel bezoekers mogen verwelkomen op ons sportcomplex, 7 dagen in de week met piekmomenten op de vroege trainingstijden en in het weekend, en dat kan dan weer zeer interessant zijn voor een (potentiële) sponsor. We hebben dan ook het afgelopen seizoen gebruikt om te bepalen welke sponsoruitingen het meest interessant kunnen zijn voor een (potentiële) sponsor, en hebben deze opgesomd in een vooraankondiging van de nieuwe sponsorcatalogus/-menukaart.

  Met trots verwijzen we dan ook naar bijgevoegde vooraankondiging.
  Goed om te weten hierbij is dat:
  1) een sponsorpakket in onderling overleg altijd nog verder op maat kan worden gemaakt,
  2) de sponsor-/promotieclub van RKHSV (onderdeel van een sponsorpakket) een nieuw platform in ontwikkeling is waarmee sponsors zowel onze achterban als andere sponsoren eenvoudig(er) kan bereiken, en
  3) wij als RKHSV zijnde altijd openstaan om te praten over materialistische sponsoring.

  We hopen u als (potentiële) sponsor hiermee een concreet beeld te geven van datgene wat aan sponsoring mogelijk is bij RKHSV, en willen u graag bij gelegenheid uitnodigen in onze sportkantine om te bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

  Heeft u vragen en/of opmerkingen, neem contact op  via onderstaand contactformulier, of rechtstreeks met Ralph Mak (06-12141452 / sponsoring@rkhsv.nl)

   

   

   

 • Interesse om sponsor te worden?

 • Sponsoring 2019 - 2020
 • Sponsoring Maastricht Champions Trophy 2019