• SPELREGELBEWIJS SEIZOEN 2020/’21; HAAL HET NU!

  Goede kennis van de spelregels draagt bij aan een sportiever spel. Om die reden heeft de KNVB tijdens het seizoen 2014/’15 het spelregelbewijs ingevoerd. Door het spelregelbewijs te halen zijn meer voetballers beter op de hoogte van de regels, begrijpen en accepteren zij waarom bepaalde beslissingen worden genomen en kunnen zij de regels ook beter toepassen tijdens het spel.

   

 • Voor spelers en speelsters geboren in het jaar 1998 t/m 2002 was het eerder verplicht om het spelregelbewijs te halen. Dit seizoen zijn de leden geboren in het jaar 2003 aan de beurt om het spelregelbewijs te halen. Een speler heeft tot en met 1 september 2020 de tijd om het te halen. Als leden uit het genoemde geboortejaar het spelregelbewijs niet hebben, mogen zij het seizoen 2020/‘21 niet voetballen. De KNVB controleert hier straks wekelijks op via het digitale wedstrijdformulier. Indien een speler/speelster toch voetbalt riskeren wij een boete!

  Aan de slag

  Via de club hebben de betrokken spelers  inmiddels een mail toegestuurd met daarin de inloggegevens.

  Je logt in met je KNVB account via de website van Voetbalmasterz.

  https://www.knvb.nl/nieuws/assist/assist/52483/spelregelbewijs-seizoen-2020%E2%80%9921-haal-het-nu

  https://www.voetbalmasterz.nl/inloggen/

   

  Ben je geboren in 2003 en heb je nog geen mail ontvangen met inloggegevens (kijk voor de zekerheid eerst nog eens in de spambox) of weet je niet zeker welk mailadres RKHSV van jou heeft gebruikt stuur dan een email naar ledenadministratie@rkhsv.nl en we lossen het samen op!