• RKHSV JO9-1 winnaar RVU toernooi

    Zaterdag 8 juni heeft RKHSV JO9-1 de 1ste plaats behaald op het RVU toernooi. In de poulefase werden 3 wedstrijden gewonnen, 1 gelijk gespeeld en 1 verloren. Hiermee eindigde RKHSV JO9-1 op de 3de plaats in de poule en werd samen met RKHSV JO9-2 (4de plek) de halve finale bereikt.

    In de halve finale moest het vlaggenschip van RKHSV JO9 het opnemen tegen RVU JO9-1, waarvan in de poulefase nog met 1-0 was verloren. Deze nederlaag leek de kinderen vleugels te geven en met goed voetbal en een nog betere wedstrijdinstelling werd RVU JO9-1 van de (kunstgras)mat gespeeld, 7-0 winst.

    In de finale moest het opgenomen worden tegen oude bekende Daalhof JO9-1, waarmee al eerder menig spannende wedstijden zijn "uitgevochten". Met forse wind tegen nam RKHSV al snel het initiatief en creëerde diverse kansen, maar het vizier stond nog niet op scherp. Uiteindelijk werd enkele minuten voor tijd alsnog de bevrijdende 1-0 gescoord, waardoor RKHSV JO9-1 het toernooi op zijn naam schreef.

    Een mooie prestatie van RKHSV JO9-1, van harte gefeliciteerd! Maar ook zeker een groot compliment aan de RKHSV JO9-2 voor het behalen van de 4de plaats (met penalties verloren van RVU in de strijd om plek 4). En ook de JO9-3 speelde een verdienstelijk toernooi, met o.a. een gelijkspel tegen JO9-2.

    Op naar volgende week, het RKHSV Frijns Industrial Group - Toernooi op ons schitterende complex.