• RKHSV Intratuin Maastricht Wintertoernooi groot succes!

  Afgelopen zaterdag (11 januari) vond de 1ste editie van het RKHSV Intratuin Maastricht Wintertoernooi plaats. Met 32 deelnemende team in de leeftijdscategorieën JO8 t/m JO11, spannende wedstrijden en een hoge mate van sportiviteit mag het toernooi een groot succes genoemd worden. In de ochtend streden de JO8 en JO9 teams om de felbegeerde eerste plek. In de JO8-categorie wist VV Caesar JO8-1 al zijn wedstrijden te winnen en bleef zodoende RKASV JO8-1 voor in de eindstand. Bij de JO9-categorie stonden VV Berg ’28 JO9-1 en RKSV de Ster JO9-1 in de finale, die uiteindelijk door de kids uit Berg en Terblijt werd gewonnen!

  In de middag was het minimaal even spannend. De poulefase werd op doelsaldo beslist en zo bereikten Geleen-Zuid JO10-1 en Scharn JO10-1 de finale. In de finale was Scharn JO10-1 de sterkste en bereikte zo de 1ste plaats. Bij de JO11-categorie was het VV Daalhof JO11-1 die zich mocht kronen tot winnaar van het toernooi, gevolgd door Voerendaal/RKSVB JO11-1.

  Voor alle uitslagen en eindstanden zie onderstaande overzichten.

  Uiteindelijk gingen alle deelnemers met een beker EN een medaille naar huis. Bedankt aan alle teams met aanhang en de vele vele vrijwilligers die deze dag mogelijk hebben gemaakt. Wat ons betreft, is hier een nieuwe traditie geboren bij RKHSV! Hopelijk zien wij velen van jullie weer terug tijdens ons “zomertoernooi” op 6 en 7 juni 2020.

 • JO8

 • JO9

 • JO10

 • JO11