• RKHSV continueert voor drie jaar de samenwerking met ING

  Het nieuwe sponsorcontract met ING is per 1 augustus ingegaan. ING gaat in totaal 625 amateurvoetbalverenigingen sponsoren. RKHSV is blij met het vertrouwen van ING om de komende drie jaar te werken aan de groei en de ontwikkeling van het amateurvoetbal in het algemeen, en bij RKHSV in het bijzonder.

   

  Bestuur RKHSV: “We zijn ontzettend trots op de verlengde samenwerking met ING, juist in deze tijd. Met behulp van de sponsoring door de bank kunnen wij naast het aanschaffen van nieuwe materialen voor de jeugd ook de ontwikkeling van het meiden-/damesvoetbal verder uitbreiden. We kijken uit naar een mooie samenwerking met ING in de komende jaren.“

   

  “Iedereen die dat wil, moet kunnen voetballen. Daarom blijft ING zich samen met de amateurvoetbalverenigingen onverminderd inzetten voor de ontwikkeling en groei van het amateurvoetbal, in het bijzonder het meiden- en vrouwenvoetbal. Naast de actieve bijdrage die we gezamenlijk leveren aan het Niemand Buitenspel-programma om zo voetbal ook toegankelijk te houden voor mensen die het financieel moeilijk hebben. Daarin is de samenwerking met RKHSV en andere clubs essentieel en bevestigt eens te meer hoe belangrijk amateurvoetbal is voor onze samenleving,” zegt Steffen van Iersel, manager Sponsoring & Events bij ING.

   

  Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

  RKHSV

  Ralph Mak - secretaris

  T: 06-12141452

  E: secretaris@rkhsv.nl