• Champions Cup

    Op zaterdag 6 maart wordt er op het Sportcomplex van RKHSV wederom een leuk jeugdtoernooi georganiseerd, de Champions Cup! Ditmaal wordt het toernooi niet georganiseerd door jeugdtrainers van RKHSV, maar door Zoë Vlaspoel. Zoë is laatstejaars student op het CIOS in Sittard en dient als examenopdracht een evenement te organiseren. Doordat Zoë in een eerder stadium van haar opleiding al eens stage heeft gelopen bij RKHSV heeft ze onze club benaderd of ze een evenement voor de jeugd mocht organseren. In eerste instantie stond een jeugdtoernooi in de speedsoccer arena van Sportdomein te Eijsden op de planning, maar vanwege de corona beperkingen was dit niet mogelijk. Hierna heeft Zoë snel geschakeld en zal het toernooi plaatsvinden op de velden van RKHSV.

    Tijdens de Champions Cup strijden spelers van JO9 t/m JO13 & MO13 in diverse categorieën om de felbegeerde 1ste plaats. Tevens zullen er ook enkele voetbalspellen gespeeld worden waarbij punten te scoren zijn. Voor de winnaars van de diverse leeftijdscategoreën is een mooie prijs gesponsord door Sportdomein. Ook zullen de spelers een hapje en drankje krijgen, waarvoor dank aan Plus Starren.

    RKHSV wenst Zoë heel veel succes met de organisatie van dit evenement en het belooft nu al een zeer geslaagde dag te worden. Onderstaand de flyer met meer informatie over de Champions Cup.