• In het kader van het 75-jarig jubileum organiseert RKHSV op zaterdag 7 september tijdens het jubileumweekend een zeskamp. Tijdens de zeskamp zal er met 6 spellen en een rode draad spel gestreden worden om de felbegeerde eerste plek. Om de eerste plek te veroveren dienen er zoveel mogelijk punten behaald te worden. Om je punten te verdubbelen bij één van de spellen kan de joker ingezet worden! Het zal een gezellige dag worden met zoveel mogelijk leden van RKHSV. Tijdens de zeskamp zal de kantine geopend zijn. De zeskamp zal rond 13.00 uur van start gaan en rond 16.00 uur eindigen. Hierna zal een korte prijsuitreiking volgen. Na de zeskamp is er ruimte om je om te kleden om daarna aan te sluiten bij de feestavond.
    Graag nodigen wij jullie uit om met zoveel mogelijk leden uit jullie team deel te nemen aan de zeskamp. Het minimale aantal leden per deelnemend team is 6 personen, het is ook toegestaan om met meerdere teams in te schrijven.
    Let op: geef je op vóór 26 augustus. Dit doen jullie door dit formulier in te vullen en terug te sturen naar: zeskamp@rkhsv.nl

    KLIK HIER VOOR HET INSCHRIJFFORMULIER

    Mocht je niet tot minimaal 6 teamleden komen en toch willen meedoen, geen enkel probleem uiteraard. Geef dit dan even aan in de mail en inschrijfformulier. Je wordt dan in een team ingedeeld.