• Programma senioren zondag 3 november 2019

  Aanstaande zondag 3 november spelen alle RKHSV senioren teams weer thuis. Hieronder vindt u het programma, de wedstrijdaffiches en de statistieken:

   

   

 • RKHSV 1 - RKASV 1 aanvang 14:30 uur

  RKHSV 1 neemt het op Sportpark Intratuin Heugem op tegen de hekkensluiter van de competitie, RKASV 1 uit Amby. Op papier een tegenstander die te kloppen moet zijn gezien de stand, echter RKASV wist afgelopen zondag knap te winnen van Rood Groen LVC'01 en dus zeker niet onderschat moet worden. Ook RKHSV 1 deed afgelopen zondag goede zaken door een nipte uitoverwinning op RKVVM 1 (2-3). Bij een overwinning aanstaande zondag blijft ons vlaggenschip meedoen om de bovenste plaatsen in de stand. De wedstrijdbal voor deze wedstrijd wordt geschonken door De Beente Fietsen & Scooters. Pupil van de week is Guy L'Espoir van RKHSV JO8-1.

  RKHSV VR1 - Langeberg VR1 aanvang 12:00 uur

  De dames van RKHSV VR1 spelen om 12 uur thuis tegen Langeberg VR1. Na het gelijkspel van afgelopen zondag tegen de dames van DBSV VR1 kan er bij een overwinning tegen Langeberg aansluiting bij de middenmoot gemaakt worden.

  RKHSV 2 - Heer 2 aanvang 11:30 uur

  Voor het 2de staat een topper op het programma tegen Heer 2. Heer 2 is momenteel de koploper in de competitie met 12 punten. RKHSV 2 staat echter op een gedeelde 2de plaats met 10 punten. Bij een overwinning van de mannen uit Heugem kan er over Heer 2 heengegaan worden in de stand en zelfs misschien de koppositie gepakt worden.

  RKHSV 3 - Keer 2 aanvang 10:00 uur

  Ook RKHSV 3 moet aantreden tegen de koploper in de competitie, Keer 2 is de tegenstander. Afgelopen weekend ging het 3de kansloos ten onder tegen Geusselt Sport 2 (6-0 nederlaag). Kan RKHSV 3 dit weekend stunten tegen Keer?

  RKHSV 4 - RKASV 5 aanvang 10:00 uur

  Ut Veerde zal het om 10 uur thuis gaan opnemen tegen RKASV 5. Na de nipte nederlaag van afgelopen zondag tegen DBSV een nieuwe kans voor RKHSV 4 om weg te komen uit de onderste regionen van de stand.

  Wij wensen alle teams heel veel succes!