• Programma senioren zondag 10 november 2019

  Afgelopen weekend verliep qua resultaat teleurstellend voor de senioren elftallen. Enkel het eerste elftal wist een puntje in eigen huis te houden, door een gelijkspel tegen RKASV. De rest van de senioren teams verloren helaas. Komende zondag een nieuwe kans om de punten op Sportpark Intratuin Heugen te houden! Het programma ziet er als volgt uit:

 • RKHSV 1 - Rood Groen LVC'01 1 / aanvang 14:30 uur

  Na het teleurstellende gelijkspel van afgelopen weekend tegen RKASV 1 een nieuwe kans voor de jongens van RKHSV 1! De tegenstander zondag is Rood Groen LVC'01 1. De mannen uit Lemiers/Vaals kennen een wisselend seizoen en zijn terug te vinden op de 10 de plek in de rangschikking. Om de aansluiting met de top 3 te behouden lijkt een overwinning noodzakelijk voor RKHSV.  De wedstrijdbal voor deze wedstrijd wordt geschonken door ELEKTRO WEERTS.

   

 • RKHSV VR 1 - S.V. ARGO VR1 / aanvang 12:00 uur

  De dames van RKHSV VR1 verloren afgelopen weekend met 2-0 van Langeberg VR1. Zondag gaat RKHSV VR1 het opnemen tegen S.V. Argo VR1. De fusieclub (fusie van vv. Armada, Grevenbicht en rkvv Obbicht) heeft net als RKHSV 4 punten behaald en het beloofd dus een ware kraker te worden. Wij wensen de dames veel succes!

 • RKHSV 2 - Voerendaal 2 / aanvang 11:30 uur

  RKHSV 2 verloor afgelopen zondag de topper tegen Heer 2 (0-4) en zijn gebrandt op een goed resultaat. Zondag lijkt hier een uitgelezen kans voor als hekkensluiter Voerendaal 2 op bezoek komt. Van onderschatting mag en zal echter zeker geen sprake zijn. Een mooie kans voor RKHSV 2 om zich weer in de top van het klassement te nestelen. Succes

 • Daalhof 2 - RKHSV 3 / aanvang 10:30 uur

  RKHSV gaat het in een uitwedstrijd opnemen tegen Daalhof 2. Kunnen de mannen van het derde hun 2de overwinning van het siezoen behalen?

   

  RKHSV 4 - Daalhof 4 / aanvang 10:00 uur

  Ook RKHSV 4 gaat het opnemen tegen Daalhof. Het beloofd een lastige thuiswedstrijd te worden aangezien Daalhof 4 nog zonder puntenverlies is na 5 wedstrijden. Kan het 4de stunten?!