• Programma senioren zondag 1 december 2019

    Na een weekend met uitwedstrijden spelen de RKHSV seniorenteams zondag 1 december weer allemaal een thuiswedstrijd op Sportpark Intratuin Heugem. RKHSV 1 zal het om 14:30 uur gaan opnemen tegen SV Geuldal 1. Na de overwinning van afgelopen zondag op RKVVL/Polaris 1 dient ook deze wedstrijd gewonnen te worden om aansluiting te behouden met de top 3. SC Geuldal kende een moeilijke start van de competitie en bevindt zich in de onderste regionen van de ranglijst. De wedstrijdbal deze week wordt gesponsord door RABOBANK ZUID-LIMBURG WEST, waarvoor dank!

  • RKHSV VR 1 speelt  om 12 uur tegen RKSVB VR 1. De tegenstander staat slecht 1 plek boven onze dames en bij winst klimmen de VR 1 minimaal 1 plaats op de ranglijst. RKHSV 2 verloor de afgelopen 2 wedstrijden en is teruggezakt naar de middenmoot. Zondag een nieuwe kans om de weg naar boven in te slaan. Hiervoor zal er 3 punten gepakt moeten worden tegen Scharn 2, aftrap om 11:30 uur.

    Voor RKHSV 3 staat om 11 uur de wedstrijd regen SVME 2 op het programma. Bij winst op de gasten verlaat RKHSV 3 de laatste plek. Ut veerde wist afgelopen week eindelijk weer een overwinning bij te schrijven. Om zich nog steviger in de middenmoot te nestelen zal er zondag ook weer punten gepakt moeten worden tegen Geusselt Sport 3. 

    Wij wensen alle teams heel veel succes!!