• Ouder-Kind Toernooi 2021

  Op zaterdag 10 juli wordt er wederom een Ouder-Kind toernooi georganiseerd voor alle spe(e)l(st)ers van de JO9 t/m JO13 & MO13. Tijdens dit toernooi nodigen wij alle kinderen, broertjes, zusjes en ouder(s) uit om met elkaar het “vreemde” seizoen gezellig af te sluiten.

  Voor het voetbaltoernooi worden de kinderen en ouders samen ingedeeld in teams. Uiteraard staan sportiviteit en plezier voorop bij de onderlinge wedstrijden! Het toernooi begint om 14 uur en duurt tot ongeveer half vijf. Graag uiterlijk 15 minuten van te voren aanwezig zodat we tijdig kunnen starten met het bekendmaken van de groepsindeling en de aanvang van de 1ste wedstrijden.

  Na afloop van het toernooi wordt er door de club een BBQ georganiseerd om gezellig na te praten onder het genot van een hapje en een drankje. Kosten voor de BBQ bedragen €10,00 voor volwassenen en €5,00 voor kinderen. Vanwege de huidige COVID-19 maatregelen kunnen enkel de spelers, broertjes/zusjes en ouders van de jeugdleden deelnemen aan de BBQ en het toernooi. Om deel te nemen aan het toernooi en/of de BBQ dien je je voor 3 juli 2021 op te geven bij je trainer. De kosten voor de BBQ dienen vooraf betaald te worden aan de trainer van je eigen team (inschrijving voor de BBQ is pas definitief na ontvangst van de betaling). Indien je/jullie alleen aan het toernooi willen meedoen kan dit natuurlijk ook en is dit uiteraard gratis!

  Wij hopen velen van jullie te mogen verwelkomen tijdens deze gezellige seizoensafsluiting! Geef jullie dus snel op bij je trainer! Mochten jullie nog vragen hebben dan kunnen jullie contact opnemen met de trainer van het desbetreffende elftal of met de organisatie.

  Tot 10 juli!!

  Sportieve groet,

  Namens RKHSV,

  Pim Bettenhaussen / Bert Brakert (JO9) Sören L’Espoir (JO11) Romano Ronge (Kantinezaken)