• Teamindeling en speelschema Ouder-Kind Toernooi

  Op zaterdag 22 juni organiseert RKHSV een Ouder-Kind Toernooi voor de jeugdteams. Bijna 200 mensen hebben zich ingeschreven voor het toernooi en (eventueel) de aansluitende BBQ!! De loting voor de teamindelingen heeft inmiddels plaatsgevonden en ook het daarbijbehoren wedstrijdschema is opgesteld. Er is een onderscheid gemaakt tussen 3 categorieën, te weten JO7 t/m JO9-3, JO9-2 t/m JO11 en JO12 t/m JO15. LET OP: de teamindelingen en wedstrijdschema is een concept en kan door omstandigheden nog wijzigen!

  De wedstrijdduur voor alle categorieën is 12 minuten.

  Voor de teamindeling, klik HIER.

  Voor het wedstrijdschema, klik HIER.

  Wij verzoeken alle deelnemers om 13:30 aanwezig te zijn in de RKHSV kantine. Hier zal een korte uitleg gegeven worden waarna om 14 uur gestart zal worden met de eerste wedstrijden. Plezier en sportiviteit staat centraal en daarom zullen er ook geen uitslagen of standen bijgehouden worden. Aansluitend aan het toernooi vindt de BBQ plaats waarvoor men zich had kunnen opgeven. De bonnetjes voor de BBQ zult u zaterdag ontvangen van de leider waar u zich bij heeft opgegeven. Let op: enkele mensen dienen nog het inschrijfgeld te bedanlen, denk hier aub tijdig aan!!

  Bedankt voor de massale inschrijvingen en tot zaterdag!

  Heeft u nog vragen dan kunt u contact opnemen met Sören L'Espoir (JO9-1) tel: 06-43202362.

 • In het kader van het 75-jarig jubileumjaar van RKHSV zal op zaterdag 22 juni 2019 een Ouder-Kind Toernooi georganiseerd worden voor de JO7 t/m JO13 teams.  Bij deze willen wij alle jeugdspelers en ouders uitnodigen om deel te nemen aan dit toernooi. Uiteraard zijn broertjes, zusjes, opa’s en oma’s etc ook van harte welkom om deel te nemen. Het toernooi wordt afgesloten met een barbeque. Geef je zo snel mogelijk op! Klik hier voor de uitnodiging en meer informatie. 

  De kosten voor de BBQ bedragen als volgt:

  Kinderen: 5 euro

  Volwassenen: 10 euro

  Opgeven voor het toernooi en de BBQ dient voor 12 juni te gebeuren bij je trainer/leider of bij Sören L'Espoir of Ed Lathouwers. Bij inschrijven voor de BBQ dient direct betaald te worden.

  Hopelijk mogen wij velen van jullie begroeten op 22 juni om er een onvergetelijke en sportieve dag van te maken!