• Grote Clubactie weer bij RKHSV!

  Elk jaar vindt in september de Grote Clubactie plaats. Dit jaar doet RKHSV ook weer mee (v.a. zaterdag 14 september) en wij willen natuurlijk ons resultaat van vorig jaar op zijn minst evenaren, zo niet overtreffen met de verkoop van nog meer loten a €3,00! Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas, waarvan weer € 1 naar het team van de verkoper gaat ten behoeve van team-/voetbaldoeleinden. Op die manier komt een groot deel van de opbrengst terecht bij de teams die de meeste loten verkopen. Zo heeft het JO11-2 team van vorig jaar een opbrengst behaald voor hun teampot van € 251,-.

 • GOED DOEL = JEUGD(KADER)
  Hierboven is al aangegeven hoe een team zijn eigen teampot (flink) kan spekken: € 1 per verkocht lot gaat rechtstreeks naar het betreffende team toe! Vorig jaar is uiteindelijk de rest van de opbrengst gebruikt om ons gemoderniseerd sportpark en sportkantine verder aan te kleden en in te richten, dit jaar gaat het restant van de opbrengst volledig naar het jeugdkader en de jeugd. In overleg met (afgevaardigden van) het jeugdkader zal dit in het najaar verder worden besproken en ingevuld, details volgen dus later. Kortom, het goed doel van dit jaar is onze jeugd en ons jeugdkader, meer dan genoeg reden om mee te doen en loten te (ver)kopen!

  VERKOOPMETHODEN
  RKHSV werkt met de volgende verkoopmethoden:
  - Eenmalige machtiging: op de intekenlijst worden de gegevens van de lotenkoper ingevuld, inclusief het bankrekeningnummer ten behoeve van een eenmalige afschrijving. Het lotnummer wordt op het bankafschrift vermeld. Dit zal de meest voorkomende vorm zijn, gezien de eenvoud hiervan.
  - Contante verkoop: verkopers gaan op pad met loten die meteen contant afgerekend worden. Mocht de voorkeur worden gegeven om in eerste instantie niet met contact geld over straat te gaan, kan de eerder genoemde intekenlijst gebruikt worden om te noteren bij wie naderhand de loten afgeleverd en afgerekend moeten worden.
  - Online: een potentiële lotkoper ontvangt van een RKHSV lid een e-mail (of wordt verwezen naar de RKHSV website) met hierin een link naar zijn/haar online verkooppagina. Via deze online pagina kan een lot van onze club gekocht worden. Ook hierbij wordt het bedrag eenmalig van de rekening van de koper afgeschreven. Het lotnummer wordt op het bankafschrift vermeld.

  We starten in week 37 (v.a. maandag 9 september) met het uitdelen van de lotenboekjes aan alle jeugdleiders. De verkoop mag starten vanaf zaterdag 14 september. Van alle leden wordt een actieve rol in de lotenverkoop verwacht, want hoe meer loten we verkopen, des te meer mogelijkheden de club zal hebben om alle teams zo optimaal mogelijk bezig te laten zijn met de voetbalsport. Aanmelden voor deelname loopt via de (jeugd)leiders en is mogelijk via groteclubactie@rkhsv.nl, waar ook meer informatie opgevraagd kan worden.

  Succes met de verkoop van de loten en grote dank voor het meedoen hieraan!

  Namens het RKHSV bestuur,
  met sportieve groet,

  Ralph Mak
  Marcel Ridder
  Tiara Ridder