• WIJZIGING AANVANGSTIJDEN!!

  Op zaterdag 16 november 2019 vindt het FIFA'20 toernooi plaats bij RKHSV! De inschrijfperiode is bijna afgelopen en er hebben zich 10 koppels ingeschreven voor het toernooi tot 13 jaar. Voor het toernooi voor 13 jaar en ouder zijn inmiddels 14 koppels ingeschreven. Bij beide toernooien kunnen maximaal 16 teams meedoen, dus mocht je nog mee willen doen schrijf je dan zo snel mogelijk in, want vol is vol!!

  Doordat we (maximaal) 16 teams per leeftijdscategorie hebben en omdat er toch competitiewedstrijden zijn ingepland, zijn we genoodzaakt te schuiven in de begintijden van de toernooien. 
   
  Het toernooi voor kinderen tot 13 jaar zal beginnen om 15 uur (graag uiterlijk 14:45 aanwezig zijn in de kantine)! Het toernooi duurt tot circa 17 uur.
   
  Het toernooi voor 13 jaar en ouder zal beginnen om 17 uur (graag uiterlijk 16:45 aanwezig zijn in de kantine)! Het toernooi duurt tot circa 19 uur.  
   
  Graag verzoeken wij jullie om voor het toernooi het inschrijfgeld te betalen (5 EURO per persoon). Dit kan contant bij Sören L'Espoir (tel 06-43202362) of Romano Ronge of overmaken naar SLT L'Espoir, IBAN NL53RABO0115047212 onder vermelding van FIFA20 en je naam!
   
  De volgende koppels hebben zich tot nu toe opgegeven:
   
  Onder 13 jaar:
  1. Cas L'Espoir & Eren Pisiren
  2. Mick Becks & Iris van den Boorn
  3. Ediomar De Palm & Mika Walstock
  4. Jean Ausems & Jelle Joris Paulissen
  5. Levi van der Zander & Tjay Scheijvens
  6. Quirijn Bettenhaussen & Daniel Bowman
  7. Quinten Ridder & Kay Smeets
  8. Lukas Knols & Noah Knols
  9. Dean Pourchez & Gaviel Linan
  10 Djamiro Bronckers & Olivier Bettenhaussen
   
  13 jaar en ouder:
  1. Giel Vaes & Rajeev Willems
  2. Damien Dassen & Daniel Dirven
  3. Rik Serpenti & Jorik Laan
  4. Jeu Frederix & Ralph Deckers
  5. Rilano Florax & Elysio Giera
  6. Jack Swildens & Tobias Thomissen
  7. Philip Schoenmakers & Tom van Buuren
  8. Sem Bakels & Guy Smeets
  9. Jeroen Kuijpers & Bram Werne
  10. Luuk Spronck & Martin Sijstermans
  11. Robin van Hooren & Joep Thewissen
  12. Jasper Couwenberg & Niels Claessen
  13. FInn Bastiaens & Sem Schevers
  14 Glenn van den Boorn & Bradley Bodden
   
  Nogmaals bedankt voor jullie inschrijving en tot 16 november!! Mocht je nog vragen hebben kun je contact opnemen met de organisatie (tel: 06-43202362 of mail rkhsvwebsite@gmail.com)
   
  Groeten,
  RKHSV organisatiecommissie.
  Sören L'Espoir, Romano Ronge en Eddy Lathouwers
 •  

  WORDT JIJ DIT SEIZOEN DÉ E-SPORTER VAN RKHSV??

   

 • RKHSV FIFA20 E-TALENTS CUP

  In het kader van het 75 jarig jubileum is het RKHSV gelukt om een van de kwalificatierondes van dit evenement naar de club toe te halen, en wel op zaterdag 16 november 2019. Van 15 uur tot 17 uur start het toernooi voor kinderen van 7 t/m 12 jaar en het toernooi vanaf 13 jaar en ouder (dus ook volwassenen mogen meedoen) start omstreeks 17 uur. Tijdens deze kwalificatieronde ga je samen met je teamgenoot strijden voor een plek in de landelijke finale. De inschrijfkosten bedragen €5,00 per persoon (te voldoen bij organisatie). Ook niet-RKHSV leden zijn van harte welkom om deel te nemen.

  Er is een maximaal aantal deelnemers mogelijk, dus wacht niet langer en meld je snel aan via onderstaande link! VOL = VOL!!  

 • WAT IS DE E-TALENTS CUP?

  Dit is hét FIFA toernooi voor jongeren bij voetbalverenigingen. In de kantine wordt er een 2 tegen 2 FIFA toernooi op de Playstation 4 gespeeld, tegelijkertijd wordt op het veld een FIFA Skill Games competitie gehouden.

  De twee beste FIFA spelers en de twee winnaars van de Skill Games competitie worden uitgeroepen tot E-Sporters van onze club en gaan ons vertegenwoordigen tijdens de landelijke finale.

  Wie weet ben jij straks de FIFA-koning van onze club en sta je te schitteren op het NK!

 • Heb je vragen / opmerkingen neem dan contact op met de organisatie. Ook betalen dient vooraf te gebeuren bij één van deze mensen. Je inschrijving is pas definitief zodra de betaling van het inschrijfgeld heeft plaatsgevonden!!

  • Sören L'Espoir (Trainer JO10-1 / 06-43202362)
  • Romano Ronge (Trainer JO10-2)
  • Eddy Lathouwers (Trainer JO11-1)

   

 • Met dank aan: Intratuin - Rabobank - Autoservice van Buuren - Dirk Kuijt Foundation - Plus Starren -  Sportschop DO-IT - Moonen Movies - Masita - TIM Vastgoed - Mosae Secure - DickerSchutz - De Beente Fietsen & Scooters - Electro Weerts - Brentjens Bouwprojecten - Hefgra - RT Sound