• COVID-19 NIEUWS

  Onderstaand vindt u nieuwsberichten van RKHSV die samenhangen met COVID-19.

 • Additionele maatregelen COVID-19 d.d. 01-10-2020

  SInds dinsdag 29 september 2020 zijn er additionele maatregelen afgekondigd n.a.v. COVID-19. Ook wij als voetbalvereniging zijn genoodzaakt om additionele maatregelen in acht te nemen. Onderstaand vindt u een overzicht van diverse maatregelen die tot nader order gelden m.b.t. trainingen en wedstrijden. Wij hopen dat eenieder (leden / ouders / supporters / bezoekers) de maatregelen respecteert en opvolgt.

 • MAATREGELEN M.B.T. THUISWEDSTRIJDEN EN TRAININGEN:

  Allereerst gelden ten alle tijden de verplichtingen en/of (dringende) adviezen van RIVM, KNVB en gemeente Maastricht.

  Verder, bij thuiswedstrijden en trainingen:

  1) De gehele parkeerplaats wordt vanaf zaterdag 3 oktober gebruikt als "kiss and ride" zone. Dit ivm de actuele drukte en duisternis doordeweeks.

  2) Dringend verzoek is om als RKHSV ouder/supporter aansluitend het sportcomplex te verlaten. Men mag NIET blijven wachten, ook ivm de drukte.

  3) Wat betreft het ophalen na een training of wedstrijd, graag niet eerder dan 5 minuten voor einde training/wedstrijd aanwezig zijn.

  4) Ook graag op de parkeerplaats blijven wachten tot de spelers daar komen (dus NIET het sportcomplex op lopen). Dringend advies is om als team samen naar de parkeerplaats terug te lopen en de spelers naar de ouders terug te laten gaan.

  5) Na een training of wedstrijd graag zo snel mogelijk weer vertrekken, als team. Indien men doucht, graag dit zo kort mogelijk doen. Alleen trainers en teambegeleiders mogen helpen bij het douchen, niet de ouders. Indien dit doorgaans anders geregeld was, dan graag voorlopig thuis douchen. GEEN OUDERS in de kleedlokalen dus.

  6) Bij thuiswedstrijden wordt GEEN ranja meer verzorgd zolang deze maatregelen van toepassing zijn. Graag dus eigen rustdrank meenemen.

  7) Geblesseerde spelers blijven thuis. Achterliggende gedachte: de getroffen maatregelen zijn er om de drukte op het sportcomplex te minimaliseren. Dus alleen de spelers die meedoen en begeleiding graag meenemen naar een wedstrijd.

 • MAATREGELEN M.B.T. UITWEDSTRIJDEN JUNIOREN:

  1) Het verzoek is om met zo weinig mogelijk auto's te gaan rijden. Ook per auto maximaal 1 ouder, de chauffeur. Uitzonderingen zijn de trainers en teambegeleiders die eventueel met een andere ouder meerijden.

  2) Men mag aanwezig blijven bij een uitwedstrijd, maar hou wel duidelijk de 1,5 meter afstand in acht.

  3) Graag na afloop van de wedstrijd zo snel mogelijk weer vertrekken, als team. Indien men doucht, graag dit zo kort mogelijk doen. Alleen trainers en teambegeleiders mogen helpen bij het douchen, niet de ouders. Indien dit doorgaans anders geregeld was, dan graag thuis douchen. GEEN OUDERS in de kleedlokalen dus.

  4) Verzamelen voor een uitwedstrijd gebeurt idealiter niet op ons sportcomplex op drukke momenten; dit is te achterhalen door te kijken naar het wedstrijdprogramma. Wellicht is La Valance of elders verzamelen een optie. Fietsen parkeren op ons sportcomplex is wel mogelijk.

  5) RKHSV teams die uitspelen bij RKHSV worden gezien als thuisspelend. Oftewel ouders zijn helaas niet welkom.

  6) Geblesseerde spelers blijven thuis. Achterliggende gedachte: de getroffen maatregelen zijn er om de drukte op het sportcomplex te minimaliseren. Dus alleen de spelers die meedoen en begeleiding graag meenemen naar een wedstrijd.

 • MAATREGELEN M.B.T. UITWEDSTRIJDEN SENIOREN  

  1) Het verzoek is om met zo weinig mogelijk auto's te gaan rijden. Alleen spelers en stafleden die actief betrokken zijn bij de wedstrijd mogen mee. 

  2) Graag na afloop van de wedstrijd zo snel mogelijk weer vertrekken, als team. Indien men doucht, graag dit zo kort mogelijk doen.  

  3) Verzamelen voor een uitwedstrijd gebeurt idealiter niet op ons sportcomplex op drukke momenten; dit is te achterhalen door te kijken naar het wedstrijdprogramma. Wellicht is La Valance of elders verzamelen een optie. Fietsen parkeren op ons sportcomplex is wel mogelijk.  

  4) Geblesseerde spelers blijven thuis. Achterliggende gedachte: de getroffen maatregelen zijn er om de drukte op het sportcomplex te minimaliseren. Dus alleen de spelers die meedoen en begeleiding graag meenemen naar een wedstrijd.  

 • Pupil van de week tijdelijk stilgelegd

  In verband met de COVID-19 maatregelen heeft RKHSV besloten om voorlopig geen pupil van de week aan te stellen tijdens de wedstrijden van RKHSV 1 /RKHSV Vrouwen 1. Wanneer er weer gestart wordt is momenteel nog onduidelijk, maar wij houden jullie op de hoogte via onze mediakanalen.