• Lid worden van RKHSV?

  Op dit moment zit de reguliere competitie 2018-2019 er voor de jeugdteams op en zal het seizoen worden afgesloten met de deelname van diverse teams aan verschillende jeugdtoernooien in de regio.

  Achter de schermen wordt er echter alweer druk gewerkt aan de teamsamen-stellingen en indelingen van trainers en begeleiders voor het seizoen 2019-2020. Dat betekent ook dat dit het moment is om kenbaar te maken dat uw zoon of dochter geïnteresseerd is in het voetbalspel en eventueel lid wil worden van RKHSV.

  Voor nadere informatie kunt u terecht bij onze hoofdjeugdleider, via hoofdjeugdleider@rkhsv.nl of download het aanmeldingsformulier via de website www.rkhsv.nl (optie Algemeen; downloads).

  Het inschrijfgeld bedraagt € 12,50 en de contributie voor het seizoen 2019-2020 is als volgt:

  • €197,- voor senioren en O19-junioren,

  • € 167,- voor jeugd (O17 t/m O8 categorie),

  • €126 voor Mini Pupillen (O7) en

  • €150,- voor G sporters.  

  In principe starten de meeste teams weer met trainen in de week van 19 augustus 2019 (begin van het nieuwe schooljaar!).

  Via de website zullen de teamindelingen nader bekend gemaakt worden en zullen de leiders/trainers daarop met het team gaan communiceren over de start van het seizoen.

  Wacht dus niet te lang met aanmelden!

  Interesse om lid te worden van RKHSV of om een keertje mee te komen trainen??? Voer onderstaand aspirantlid aanmeldingsformulier in en wij nemen contact met u op.

 • Klik op onderstaande button om het aanmeldformulier te openen