Programma

Klik hier om het komende voetbalprogramma te bekijken.

Frijns Industrial jeugdtoernooi 2019

vindt plaats op 15 en 16 juniKlik hier voor meer informatie.

Sponsors

Klik hier om alle sponsoren te bekijken! En klik hier voor de sponsorcatalogus.

Trainingsschema

is hier terug te vinden (versie 6 november 2018).

Vriendenloterij

i.v.m. 75 jaar jubileum. Meer info.

Actueel nieuws

 • VERSTERKING JEUGDKADER RKHSV

  Voor het seizoen 2018-2019 zijn we voor de jeugdafdeling op zoek naar versterking van het huidig kader, zowel prestatief als recreatief. Heb je doordeweeks en op zaterdag nog een paar uurtjes vrij en zou je onze jeugdleden (structureel) willen begeleiden en verder willen helpen in hun voetbalontwikkeling meld je dan nu aan als jeugdleider/trainer. Opleidingen hiertoe horen tot de mogelijkheden. Wil je meer weten neem dan contact op met Lou Beckers (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of Ralph Mak (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

 • LID WORDEN VAN RKHSV? DAT KAN!

  Ben je 5 jaar of ouder en wil je graag lid worden van de voetbalclub RKHSV? Klik dan hier voor meer informatie!

 • WIJZIGINGEN DOORGEVEN

  Steeds vaker blijkt dat wijzigingen in adresgegevens, telefoonnummers, e-mailadressen of bankrekeningnummers niet of erg laat worden doorgegeven. Bij deze het verzoek dit soort wijzigingen doorgaans binnen 2 weken door te geven aan Ralph Mak via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 • GEEN LID MEER VAN RKHSV? MELD JE TIJDIG AF!!!

  Steeds vaker blijkt het afmelden als lid van RKHSV niet of erg laat gebeurt. Gevolg kan zijn dat dan onterecht de contributie wordt ingehouden! De geldende stelregel is dat als je op 1 juli als RKHSV lid ingeschreven staat, je de contributie moet betalen voor het navolgende najaar. En sta je op 1 januari ingeschreven als RKHSV lid, dan wordt in het navolgende voorjaar de contributie ingehouden. Graag hier aandacht voor!

 • SPONSORACTIE VOOR RKHSV LEDEN BIJ SPORTDOMEIN

  Interesse voor fitnessen met korting, en meteen RKHSV steunen? Klik hier voor meer informatie!

 • CONTRIBUTIE SEIZOEN 2018-2019

  De eerste helft van het seizoen 2018-2019 is alweer van start gegaan. Conform de beslissing tijdens de ALV eind 2017 zullen de contributies met €1,50 per maand (in totaal €18 op jaarbasis) aangepast worden, vooral als gevolg van de modernisering, verbetering en uitbreiding van het sportpark in Heugem.
  1) €185 voor senioren en O19 spelers/speelsters (A-junioren)
  2) €155 voor jeugd O17 t/m O8 (B t/m F)
  3) €114 voor de O7 (mini pupillen)
  LET OP: de eerste contributie inning zal EIND OKTOBER 2018 plaatsvinden!!!

 • HANDIGE LINKS NAAR KNVB INSTRUCTIEFILMPJES

  Het nieuwe pupillenvoetbal vanaf seizoen 2017-2018 (O8 en O9): Klik hier voor een instructiefilmpje van de KNVB!

  mDWF spelersopgave: Klik hier voor een instructiefilmpje van de KNVB!

  mDWF spelerspascontrole: Klik hier voor een instructiefilmpje van de KNVB!

  mDWF wedstrijdverloop: Klik hier voor een instructiefilmpje van de KNVB!

 • SPELREGELBEWIJS SPELERS GEBOREN IN 2001

  De 2e jaars O17 (B) junioren van dit lopend seizoen (geboortejaar 2001) moeten het spelregelbewijs voor aanvang van de eerste wedstrijd van seizoen 2018-2019 gehaald hebben. Indien zij dan het spelregelbewijs nog niet behaald hebben en toch gaan spelen komt er een melding via het digitaal wedstrijd formulier binnen. Na 7 meldingen (en dus 7 wedstrijden zonder spelregelbewijs) zal de speler niet meer speelgerechtigd zijn. Kortom, het is zaak dit spelregelbewijs tijdig te halen! RKHSV zal hen vanaf de winterstop hierbij ondersteunen en waar mogelijk helpen.

 • RKHSV BESTUUR vanaf EIND 2016

  Een fotolijst van het RKHSV bestuur (eind 2016) kan hier bekeken worden.

Grote Clubactie weer van start bij RKHSV!

op .

Elk jaar vindt vanaf september de Grote Clubactie plaats. Dit jaar doet RKHSV ook weer mee (start is zaterdag 15 september) en wij willen natuurlijk ons resultaat van vorig jaar op z’n minst evenaren, zo niet nog meer loten à €3 verkopen! Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel €2,40 per lot) naar onze clubkas, waarvan weer €1 naar het team van de verkoper gaat ten behoeve van team-/voetbaldoeleinden. Op die manier komt een groot deel van de opbrengst terecht bij de teams die de meeste loten verkopen. Zo heeft in het verleden een JO11 team een opbrengst behaald voor hun teampot van €172!!!

RKHSV werkt met de volgende verkoopmethoden:

Eenmalige machtiging: op de intekenlijst worden de gegevens van de lotenkoper ingevuld, inclusief het bankrekeningnummer ten behoeve van een eenmalige afschrijving. Het lotnummer wordt t.z.t. bij de afschrijving op het bankafschrift vermeld. Dit zal de meest voorkomende vorm zijn, gezien de eenvoud hiervan.

Contante verkoop: verkopers gaan op pad met loten die meteen contant afgerekend worden. Mocht de voorkeur worden gegeven om in eerste instantie niet met contact geld over straat te gaan, kan de eerder genoemde intekenlijst gebruikt worden om te noteren bij wie naderhand de loten afgeleverd en afgerekend moeten worden.

Online: een potentiële lotkoper ontvangt van een RKHSV lid een e-mail (of wordt verwezen naar de RKHSV website) met hierin een link naar zijn/haar online verkooppagina. Via deze online pagina kan een lot van onze club gekocht worden. Ook hierbij wordt het bedrag eenmalig van de rekening van de koper afgeschreven. Het lotnummer wordt op het bankafschrift vermeld.

Van alle leden wordt een actieve rol in de lotenverkoop verwacht, want hoe meer loten we verkopen, des te meer mogelijkheden de club zal hebben om alle teams zo optimaal mogelijk bezig te laten zijn met de voetbalsport. Aanmelden voor deelname loopt via de (jeugd)leiders en is mogelijk via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., waar ook meer informatie opgevraagd kan worden.

Succes met de verkoop van de loten!

Namens het RKHSV bestuur,
met sportieve groet,
Ralph Mak – secretaris