Programma

Klik hier om het komende voetbalprogramma te bekijken

Frijns Industrial jeugdtoernooi 2018

Frijns Industrial jeugdtoernooi 2018 gaat NIET door in 2018. Klik hier voor meer informatie.

Toekomst sportcomplex

Klik hier voor meer informatie over de toekomst van ons sportcomplex.

Sponsors

Klik hier om alle sponsoren te bekijken!

En klik hier voor de sponsorcatalogus.

Hulshoff Sports

Klik hier voor RKHSV/Macron sportswear/contact met Hulshoff Sports.

Actueel nieuws

 • VERSTERKING JEUGDKADER RKHSV

  Voor het seizoen 2017-2018 zijn we voor de jeugdafdeling op zoek naar versterking van het huidig kader, zowel prestatief als recreatief. Heb je doordeweeks en op zaterdag nog een paar uurtjes vrij en zou je onze jeugdleden (structureel) willen begeleiden en verder willen helpen in hun voetbalontwikkeling meld je dan nu aan als jeugdleider/trainer. Opleidingen hiertoe horen tot de mogelijkheden. Wil je meer weten neem dan contact op met Lou Beckers (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of Ralph Mak (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

 • LID WORDEN VAN RKHSV? DAT KAN!

  Ben je 5 jaar of ouder en wil je graag lid worden van de voetbalclub RKHSV? Klik dan hier voor meer informatie!

 • WIJZIGINGEN DOORGEVEN

  Steeds vaker blijkt dat wijzigingen in adresgegevens, telefoonnummers, e-mailadressen of bankrekeningnummers niet of erg laat worden doorgegeven. Bij deze het verzoek dit soort wijzigingen doorgaans binnen 2 weken door te geven aan Ralph Mak via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 • GEEN LID MEER VAN RKHSV? MELD JE TIJDIG AF!!!

  Steeds vaker blijkt het afmelden als lid van RKHSV niet of erg laat gebeurt. Gevolg kan zijn dat dan onterecht de contributie wordt ingehouden! De geldende stelregel is dat als je op 1 juli als RKHSV lid ingeschreven staat, je de contributie moet betalen voor het navolgende najaar. En sta je op 1 januari ingeschreven als RKHSV lid, dan wordt in het navolgende voorjaar de contributie ingehouden. Graag hier aandacht voor!

 • SPONSORACTIE VOOR RKHSV LEDEN BIJ SPORTDOMEIN

  Interesse voor fitnessen met korting, en meteen RKHSV steunen? Klik hier voor meer informatie!

 • CONTRIBUTIE SEIZOEN 2017-2018

  De eerste helft van het seizoen 2017-2018 is alweer van start gegaan. Conform de beslissing tijdens de ALV eind 2016 zullen de contributies niet aangepast worden.
  1) €167 voor senioren en O19 spelers/speelsters (A-junioren)
  2) €137 voor jeugd O17 t/m O8 (B t/m F)
  3) €96 voor de O7 (mini pupillen)
  4) 35+/45+ moet nog definitief bepaald worden, maar indicatie is 50% van seniorentarief indien alleen interne wedstrijden worden gespeeld.

  LET OP: de tweede contributie inning zal EIND MAART 2018 plaatsvinden!!!

 • TRAININGSROOSTER 2017-2018 (versie 16-08-2017)

  Het actuele trainingsrooster seizoen 2017-2018 is hier terug te vinden.

  LET OP: vanaf dinsdag 3 april zullen alle teams tot aan het einde van het seizoen op sportpark Zuid in De Heeg gaan trainen (en wedstrijden spelen). Het actuele trainingsrooster voor die periode is hier terug te vinden.

 • HANDIGE LINKS NAAR KNVB INSTRUCTIEFILMPJES

  Het nieuwe pupillenvoetbal vanaf seizoen 2017-2018 (O8 en O9): Klik hier voor een instructiefilmpje van de KNVB!

  mDWF spelersopgave: Klik hier voor een instructiefilmpje van de KNVB!

  mDWF spelerspascontrole: Klik hier voor een instructiefilmpje van de KNVB!

  mDWF wedstrijdverloop: Klik hier voor een instructiefilmpje van de KNVB!

 • SPELREGELBEWIJS SPELERS GEBOREN IN 2001

  De 2e jaars O17 (B) junioren van dit lopend seizoen (geboortejaar 2001) moeten het spelregelbewijs voor aanvang van de eerste wedstrijd van seizoen 2018-2019 gehaald hebben. Indien zij dan het spelregelbewijs nog niet behaald hebben en toch gaan spelen komt er een melding via het digitaal wedstrijd formulier binnen. Na 7 meldingen (en dus 7 wedstrijden zonder spelregelbewijs) zal de speler niet meer speelgerechtigd zijn. Kortom, het is zaak dit spelregelbewijs tijdig te halen! RKHSV zal hen vanaf de winterstop hierbij ondersteunen en waar mogelijk helpen.

 • RKHSV BESTUUR vanaf EIND 2016

  Een fotolijst van het RKHSV bestuur (eind 2016) kan hier bekeken worden.

UPDATE van teamindelingen seizoen 2018-2019

op .

Op dinsdag 3 juli j.l. is de Technische Commissie Jeugd in vergadering bij elkaar geweest en is gepraat over o.a. de stand van zaken rondom de teamindelingen en begeleiding, de start van het nieuwe seizoen en op welke wijze ouders en andere belangstellenden bij de club betrokken kunnen gaan worden.

M.b.t. de teamindelingen en teambegeleiding zijn de laatst bekende mutaties doorgenomen en verwerkt en heeft dit geleid tot een bijgestelde (4de) versie (zie deze bijlage). Voor wat betreft de begeleiding is het nog steeds zo dat dit verre van optimaal is maar bij de meeste teams zijn we er in geslaagd om vaste begeleiders te plaatsen. Bij diverse teams (o.a. JO17-1, JO17-2, JO12-1, JO8-1 en JO7) zoeken we nog naar uitbreiding van de begeleiding en zullen nog personen benaderd worden. Daarnaast heeft de invulling van de begeleiding bij JO9-3 nu de hoogste prioriteit. Voor dit team is er op dit moment n.l. nog niemand beschikbaar.

Wat betreft de start van het nieuwe seizoen is afgesproken dat de trainingen zullen starten in de week van 20 augustus a.s.. Daarbij komt nog dat we een voorbehoud moeten inbouwen i.v.m. de verdere voortgang van de bouwactiviteiten op ons sportcomplex. Zodra enigszins duidelijk is wanneer de trainingen definitief kunnen starten en waar (sportpark Heugem en/of sportpark De Heeg) zullen wij dit z.s.m. bekend maken.

Teams die eerder willen starten met trainingen kunnen weliswaar een verzoek hiertoe neerleggen bij Ralph Mak maar er kan niet gegarandeerd worden dat er dan ook daadwerkelijk een (kunstgras)veld beschikbaar is.

Verder wordt er momenteel de laatste hand gelegd aan de actualisering van het jeugdplan van RKHSV. Het is de bedoeling om het definitieve concept voor de (feitelijke) start van de competitie in september aan het bestuur te kunnen aanbieden ter vaststelling waarna het plan dan bekend gemaakt kan worden en in werking zal treden.

Daarnaast hebben we gepraat en ideeën geopperd op welke wijze we meer ouders bij steeds terugkerende werkzaamheden binnen de vereniging zouden kunnen betrekken.

Een van de voorbeelden hierbij is het beheer van de wedstrijdkleding: de inname (aan het einde van het seizoen) en de uitgifte (bij de start van het seizoen).

Tenslotte hebben we er ook bij stilgestaan hoe we naar de toekomst toe (nieuwe) scheidsrechters en spelbegeleiders kunnen werven. Een van de eerste concrete activiteiten op dit gebied is het opzetten van een spelregelquiz via de website waar een wedstrijdelement in verwerkt wordt.

Hou de website dus goed in de gaten zodra de bal weer gaat rollen en wie weet word jij wel de enige echte spelregelkenner van RKHSV!

Zijn er n.a.v. dit (korte) verslag vragen, opmerkingen, suggesties of heb je de intentie om binnen de jeugdafdeling van RKHSV iets te gaan doen reageer dan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.