Programma

Klik hier om het komende voetbalprogramma te bekijken.

Frijns Industrial jeugdtoernooi 2019

vindt plaats op 15 en 16 juniKlik hier voor meer informatie.

Sponsors

Klik hier om alle sponsoren te bekijken! En klik hier voor de sponsorcatalogus.

Trainingsschema

is hier terug te vinden (versie 6 november 2018).

Vriendenloterij

i.v.m. 75 jaar jubileum. Meer info.

Actueel nieuws

 • CONTRIBUTIE SEIZOEN 2018-2019

  De tweede helft van het seizoen 2018-2019 is alweer van start gegaan. Conform de beslissing tijdens de ALV eind 2017 zullen de contributies met €1,50 per maand (in totaal €18 op jaarbasis) aangepast worden, vooral als gevolg van de modernisering, verbetering en uitbreiding van het sportpark in Heugem.
  1) €185 voor senioren en O19 spelers/speelsters (A-junioren)
  2) €155 voor jeugd O17 t/m O8 (B t/m F)
  3) €114 voor de O7 (mini pupillen)
  LET OP: de tweede contributie inning zal EIND MAART 2019 plaatsvinden!!!

 • VERSTERKING JEUGDKADER RKHSV

  Voor het seizoen 2018-2019 zijn we voor de jeugdafdeling op zoek naar versterking van het huidig kader, zowel prestatief als recreatief. Heb je doordeweeks en op zaterdag nog een paar uurtjes vrij en zou je onze jeugdleden (structureel) willen begeleiden en verder willen helpen in hun voetbalontwikkeling meld je dan nu aan als jeugdleider/trainer. Opleidingen hiertoe horen tot de mogelijkheden. Wil je meer weten neem dan contact op met Lou Beckers (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of Ralph Mak (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

 • LID WORDEN VAN RKHSV? DAT KAN!

  Ben je 5 jaar of ouder en wil je graag lid worden van de voetbalclub RKHSV? Klik dan hier voor meer informatie!

 • WIJZIGINGEN DOORGEVEN

  Steeds vaker blijkt dat wijzigingen in adresgegevens, telefoonnummers, e-mailadressen of bankrekeningnummers niet of erg laat worden doorgegeven. Bij deze het verzoek dit soort wijzigingen doorgaans binnen 2 weken door te geven aan Ralph Mak via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 • GEEN LID MEER VAN RKHSV? MELD JE TIJDIG AF!!!

  Steeds vaker blijkt het afmelden als lid van RKHSV niet of erg laat gebeurt. Gevolg kan zijn dat dan onterecht de contributie wordt ingehouden! De geldende stelregel is dat als je op 1 juli als RKHSV lid ingeschreven staat, je de contributie moet betalen voor het navolgende najaar. En sta je op 1 januari ingeschreven als RKHSV lid, dan wordt in het navolgende voorjaar de contributie ingehouden. Graag hier aandacht voor!

 • SPONSORACTIE VOOR RKHSV LEDEN BIJ SPORTDOMEIN

  Interesse voor fitnessen met korting, en meteen RKHSV steunen? Klik hier voor meer informatie!

 • HANDIGE LINKS NAAR KNVB INSTRUCTIEFILMPJES

  Het nieuwe pupillenvoetbal vanaf seizoen 2017-2018 (O8 en O9): Klik hier voor een instructiefilmpje van de KNVB!

  mDWF spelersopgave: Klik hier voor een instructiefilmpje van de KNVB!

  mDWF spelerspascontrole: Klik hier voor een instructiefilmpje van de KNVB!

  mDWF wedstrijdverloop: Klik hier voor een instructiefilmpje van de KNVB!

 • SPELREGELBEWIJS SPELERS GEBOREN IN 2001

  De 2e jaars O17 (B) junioren van dit lopend seizoen (geboortejaar 2001) moeten het spelregelbewijs voor aanvang van de eerste wedstrijd van seizoen 2018-2019 gehaald hebben. Indien zij dan het spelregelbewijs nog niet behaald hebben en toch gaan spelen komt er een melding via het digitaal wedstrijd formulier binnen. Na 7 meldingen (en dus 7 wedstrijden zonder spelregelbewijs) zal de speler niet meer speelgerechtigd zijn. Kortom, het is zaak dit spelregelbewijs tijdig te halen! RKHSV zal hen vanaf de winterstop hierbij ondersteunen en waar mogelijk helpen.

 • RKHSV BESTUUR vanaf EIND 2016

  Een fotolijst van het RKHSV bestuur (eind 2016) kan hier bekeken worden.

Seizoen 2018-2019 - jeugdleiders en vrijwilligers gezocht

op .

 

Seizoen 2018-2019

Hoewel de huidige voetbaljaargang 2017-2018 nog niet afgelopen is zijn de voorbereidingen op de nieuwe voetbaljaargang 2018-2019 reeds in volle gang. Zoals al eerder aangekondigd is streeft de Technische Jeugd Commissie er na om op 1 juni a.s. de teamindelingen te kunnen presenteren. Maar net zo als voorgaande jaren is het ook nu weer zo dat we er waarschijnlijk niet in slagen om al alles rond te hebben. Zo zullen er toch nog spelers/speelsters onverwacht stoppen, gaan er nog spelers/speelsters naar andere verenigingen of komen er nog spelers/speelsters naar RKHSV toe, zijn er nog twijfelaars die nog niet weten of ze doorgaan etc.etc.!

Feit is dat we ook dit jaar geconfronteerd worden met het stoppen van diverse leiders en trainers waardoor het aantal actieve kaderleden verder afneemt en we daardoor steeds meer in de verdrukking komen voor wat betreft de invulling van de begeleiding bij alle teams. Een bijkomend detail is dat we, ondanks het gegeven dat wij meidenteams en een seniorendamesteam hebben, vrouwen binnen ons kader (nog) niet of nauwelijks vertegenwoordigd zijn. Dus we hopen van ganser harte dat er nu ook dames opstaan om zich aan te sluiten bij ons kader.

Langs deze weg dan ook de oproep om iets van je te laten horen wanneer je een paar uurtjes in de week in de begeleiding van onze spelers en speelsters zou willen investeren. Ben je dus 16 jaar of ouder en lijkt je dit wel wat reageer dan meteen!

Het maakt niet zoveel uit of je wel of geen (voetbal)ervaring heb want in onderling overleg kunnen we kijken naar welke rol en functie je binnen ons kader kunt vervullen. Zo kunnen onze technische coördinatoren zorgen voor de voetbaltechnische ondersteuning en de overige TJC-leden kunnen je op andere gebieden ondersteunen. Daarnaast is RKHSV bereid de kosten voor een opleiding tot pupillen- of juniorentrainer voor haar rekening te nemen.

Wil je liever als scheidsrechter aan de slag en niet aan een team gebonden zijn? Ook dit kan en ook hier zal RKHSV de kosten van opleiding voor haar rekening nemen.

Kortom er zijn volop mogelijkheden om bij RKHSV, zowel binnen de jeugd als ook bij de senioren, ingezet te worden als kaderlid. Naast het feit dat onze spelers en speelsters baat hebben bij goede en meer dan voldoende begeleiding betekent het voor jou dat je gezond bezig bent in een sportieve en verantwoorde omgeving. Met het perspectief van het nieuwe sportpark en dito bijbehorend clubgebouw in het vooruitzicht hopen wij dat er genoeg animo is onder senioren en ouders om zich met name komend seizoen voor onze jeugd te willen inzetten!

Wij rekenen op jullie.

Namens de Technische Jeugd Commissie,

Lou Beckers, voorzitter

Reacties zijn welkom via : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   of 043-3618150 / 06-29 56 1435