Programma

Klik hier om het komende voetbalprogramma te bekijken

Frijns Industrial jeugdtoernooi 2018

Frijns Industrial jeugdtoernooi 2018 gaat NIET door in 2018. Klik hier voor meer informatie.

Toekomst sportcomplex

Klik hier voor meer informatie over de toekomst van ons sportcomplex.

Sponsors

Klik hier om alle sponsoren te bekijken!

En klik hier voor de sponsorcatalogus.

Hulshoff Sports

Klik hier voor RKHSV/Macron sportswear/contact met Hulshoff Sports.

Actueel nieuws

 • TRAININGSROOSTER 2017-2018 (versie 16-08-2017)

  Het actuele trainingsrooster seizoen 2017-2018 is hier terug te vinden.

 • HANDIGE LINKS NAAR KNVB INSTRUCTIEFILMPJES

  Het nieuwe pupillenvoetbal vanaf seizoen 2017-2018 (O8 en O9): Klik hier voor een instructiefilmpje van de KNVB!

  mDWF spelersopgave: Klik hier voor een instructiefilmpje van de KNVB!

  mDWF spelerspascontrole: Klik hier voor een instructiefilmpje van de KNVB!

  mDWF wedstrijdverloop: Klik hier voor een instructiefilmpje van de KNVB!

 • CONTRIBUTIE SEIZOEN 2017-2018

  De eerste helft van het seizoen 2017-2018 is alweer van start gegaan. Conform de beslissing tijdens de ALV eind 2016 zullen de contributies niet aangepast worden.
  1) €167 voor senioren en O19 spelers/speelsters (A-junioren)
  2) €137 voor jeugd O17 t/m O8 (B t/m F)
  3) €96 voor de O7 (mini pupillen)
  4) 35+/45+ moet nog definitief bepaald worden, maar indicatie is 50% van seniorentarief indien alleen interne wedstrijden worden gespeeld.

  LET OP: de eerste contributie inning zal EIND OKTOBER 2017 plaatsvinden!!!

 • SPONSORACTIE VOOR RKHSV LEDEN BIJ SPORTDOMEIN

  Interesse voor fitnessen met korting, en meteen RKHSV steunen? Klik hier voor meer informatie!

 • LID WORDEN VAN RKHSV? DAT KAN!

  Ben je 5 jaar of ouder en wil je graag lid worden van de voetbalclub RKHSV? Klik dan hier voor meer informatie!

 • VERSTERKING JEUGDKADER RKHSV

  Voor het seizoen 2017-2018 zijn we voor de jeugdafdeling op zoek naar versterking van het huidig kader, zowel prestatief als recreatief. Heb je doordeweeks en op zaterdag nog een paar uurtjes vrij en zou je onze jeugdleden (structureel) willen begeleiden en verder willen helpen in hun voetbalontwikkeling meld je dan nu aan als jeugdleider/trainer. Opleidingen hiertoe horen tot de mogelijkheden. Wil je meer weten neem dan contact op met Lou Beckers (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of Ralph Mak (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

 • GEEN LID MEER VAN RKHSV? MELD JE TIJDIG AF!!!

  Steeds vaker blijkt het afmelden als lid van RKHSV niet of erg laat gebeurt. Gevolg kan zijn dat dan onterecht de contributie wordt ingehouden! De geldende stelregel is dat als je op 1 juli als RKHSV lid ingeschreven staat, je de contributie moet betalen voor het navolgende najaar. En sta je op 1 januari ingeschreven als RKHSV lid, dan wordt in het navolgende voorjaar de contributie ingehouden. Graag hier aandacht voor!

 • RKHSV WEDSTRIJDSOKKEN EN BROEK BESTELLEN VIA WEBSHOP

  Op zoek naar een RKHSV wedstrijdbroekje of onze RKHSV sokken?
  Deze zijn via onze webshop te bestellen en worden bij jullie thuis of bij RKHSV persoonlijk afgeleverd.
  1) Macron Mesa short
  2) Macron Azlon sokken

 • RKHSV WEBSHOP ONLINE

  Ook dit seizoen is de RKHSV webshop online. Naast de gebruikelijke RKHSV trainingskleding is nog een breed scala aan voetbal- en vrijetijdspullen te bestellen, alles tegen scherpe prijzen en (in principe) bij RKHSV afgeleverd. Daarnaast zullen geregeld interessante aanbiedingen worden geplaatst, dus doe er je voordeel mee!

  Overigens: een extra voordeel van het bestellen via onze webshop is dat met elke aankoop de club financieel wordt ondersteund. Dit kan dus gerust een multiple-win situatie worden genoemd.

 • WIJZIGINGEN DOORGEVEN

  Steeds vaker blijkt dat wijzigingen in adresgegevens, telefoonnummers, e-mailadressen of bankrekeningnummers niet of erg laat worden doorgegeven. Bij deze het verzoek dit soort wijzigingen doorgaans binnen 2 weken door te geven aan Ralph Mak via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 • SPELREGELBEWIJS SPELERS GEBOREN IN 2001

  De 2e jaars O17 (B) junioren van dit lopend seizoen (geboortejaar 2001) moeten het spelregelbewijs voor aanvang van de eerste wedstrijd van seizoen 2018-2019 gehaald hebben. Indien zij dan het spelregelbewijs nog niet behaald hebben en toch gaan spelen komt er een melding via het digitaal wedstrijd formulier binnen. Na 7 meldingen (en dus 7 wedstrijden zonder spelregelbewijs) zal de speler niet meer speelgerechtigd zijn. Kortom, het is zaak dit spelregelbewijs tijdig te halen! RKHSV zal hen vanaf de winterstop hierbij ondersteunen en waar mogelijk helpen.

 • RKHSV BESTUUR vanaf EIND 2016

  Een fotolijst van het RKHSV bestuur (eind 2016) kan hier bekeken worden.

NIEUWE SPORTKANTINE - SPONSORKLIKS

op .

SFEERBEELD SPORTKANTINE ANNO NAJAAR 2018

Geachte leden, ouders, buurtgenoten en sympathisanten, graag uw aandacht voor het volgende.

Zoals bekend, zullen de komende maanden in het teken staan van een metamorfose van ons sportcomplex. Naast een flinke opwaardering van onze velden en kleedruimtes op de begane grond, geïnitieerd vanuit gemeente Maastricht, is het de bedoeling dat onze sportkantine op de 1e verdieping door onszelf flink wordt aangepakt. Hierboven is hiervan een sfeerbeeld opgenomen.

Diverse werkgroepen zijn druk bezig om deze metamorfose van de sportkantine mogelijk te maken. In dat kader heeft de huidige financiële werkgroep o.a. het Sponsorkliks principe geïnitieerd en operationeel gemaakt. Hieronder volgt een uitleg wat dit precies inhoudt, maar kort gezegd komt het erop neer dat u online bestellingen kunt blijven doen zoals u waarschijnlijk gewend bent bij een breed scala van online bedrijven (zoals Mediamarkt, Bol.com, Coolblue en Zalando), niet meer geld kwijt bent aan uw bestelling dan voorheen en toch de genoemde metamorfose sponsort. Mooi toch?

Wat is Sponsorkliks?

Hoe vaak doet u tegenwoordig online bestellingen plaatsen? Gezien de vele pakketjes en bestellingen die doorgaans worden afgeleverd op veel adressen lijkt dit een enorm aantal te zijn. En laat het vanaf nu op die manier mogelijk zijn voor iedereen om het metamorfose project van onze sportkantine GRATIS te sponsoren terwijl u zelf dezelfde prijs betaalt! Hoe? Dat kan op drie manieren:

 1. Klik op de onderstaande Sponsorkliks banner in dit bericht of elders op onze website, en plaats uw bestelling bij een van de vele aangesloten online bedrijven.
 2. Ga de volgende keer dat u iets online wilt kopen eerst naar https://www.sponsorkliks.com/. Kies daarbij zelf voor "Sportpark Heugem (RKHSV - DBSV)" als goed doel en plaats uw bestelling bij een van de vele aangesloten online bedrijven.
 3. Installeer en gebruik de Sponsorkliks app op uw smartphone of tablet. Kies daarbij voor "Sportpark Heugem (RKHSV - DBSV)" als goed doel en plaats uw bestelling. Het mooie van deze optie is dat het eenmaal gekozen goed doel onthouden blijft en dat een bestelling nog makkelijker vanaf bijvoorbeeld de bank thuis geplaatst kan worden.

Een bestelling kan bij veel webwinkels, waaronder Mediamarkt, Bol.com, Coolblue en Zalando. Elke aankoop bij een van deze online bedrijven levert ons een commissie op terwijl u zelf dezelfde prijs betaalt: het kost u dus niets extra en levert ons geld op ten behoeve van de beoogde metamorfose van de sportkantine!

Doe hetzelfde als u uiteten gaat of een pizza wilt laten bezorgen. Via de genoemde sponsorkliks omgeving kunt u terecht bij 4.500 restaurants waarbij elke bestelling of reservering geld oplevert. Zo is sponsoren niet alleen heel gemakkelijk maar nog lekker ook!

En last but not least: indien u online een (korte) vakantie of hotelovernachting boekt, dan kan dat ook veelal via een van de aangesloten online bedrijven zoals Booking.com, Expedia.nl en Hotels.com.

Schroom dus niet om uw online bestellingen te blijven doen, u sponsort immers zonder extra geld te betalen de metamorfose van onze sportkantine. DOE ALLEMAAL MEE!

Alvast bedankt, ook voor het delen van dit bericht met iedereen!

;">