Programma

Klik hier om het komende voetbalprogramma te bekijken

Frijns Industrial jeugdtoernooi 2018

Frijns Industrial jeugdtoernooi 2018 gaat NIET door in 2018. Klik hier voor meer informatie.

Toekomst sportcomplex

Klik hier voor meer informatie over de toekomst van ons sportcomplex.

Sponsors

Klik hier om alle sponsoren te bekijken!

En klik hier voor de sponsorcatalogus.

Hulshoff Sports

Klik hier voor RKHSV/Macron sportswear/contact met Hulshoff Sports.

Actueel nieuws

 • TRAININGSROOSTER 2017-2018 (versie 16-08-2017)

  Het actuele trainingsrooster seizoen 2017-2018 is hier terug te vinden.

 • HANDIGE LINKS NAAR KNVB INSTRUCTIEFILMPJES

  Het nieuwe pupillenvoetbal vanaf seizoen 2017-2018 (O8 en O9): Klik hier voor een instructiefilmpje van de KNVB!

  mDWF spelersopgave: Klik hier voor een instructiefilmpje van de KNVB!

  mDWF spelerspascontrole: Klik hier voor een instructiefilmpje van de KNVB!

  mDWF wedstrijdverloop: Klik hier voor een instructiefilmpje van de KNVB!

 • CONTRIBUTIE SEIZOEN 2017-2018

  De eerste helft van het seizoen 2017-2018 is alweer van start gegaan. Conform de beslissing tijdens de ALV eind 2016 zullen de contributies niet aangepast worden.
  1) €167 voor senioren en O19 spelers/speelsters (A-junioren)
  2) €137 voor jeugd O17 t/m O8 (B t/m F)
  3) €96 voor de O7 (mini pupillen)
  4) 35+/45+ moet nog definitief bepaald worden, maar indicatie is 50% van seniorentarief indien alleen interne wedstrijden worden gespeeld.

  LET OP: de eerste contributie inning zal EIND OKTOBER 2017 plaatsvinden!!!

 • SPONSORACTIE VOOR RKHSV LEDEN BIJ SPORTDOMEIN

  Interesse voor fitnessen met korting, en meteen RKHSV steunen? Klik hier voor meer informatie!

 • LID WORDEN VAN RKHSV? DAT KAN!

  Ben je 5 jaar of ouder en wil je graag lid worden van de voetbalclub RKHSV? Klik dan hier voor meer informatie!

 • VERSTERKING JEUGDKADER RKHSV

  Voor het seizoen 2017-2018 zijn we voor de jeugdafdeling op zoek naar versterking van het huidig kader, zowel prestatief als recreatief. Heb je doordeweeks en op zaterdag nog een paar uurtjes vrij en zou je onze jeugdleden (structureel) willen begeleiden en verder willen helpen in hun voetbalontwikkeling meld je dan nu aan als jeugdleider/trainer. Opleidingen hiertoe horen tot de mogelijkheden. Wil je meer weten neem dan contact op met Lou Beckers (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of Ralph Mak (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

 • GEEN LID MEER VAN RKHSV? MELD JE TIJDIG AF!!!

  Steeds vaker blijkt het afmelden als lid van RKHSV niet of erg laat gebeurt. Gevolg kan zijn dat dan onterecht de contributie wordt ingehouden! De geldende stelregel is dat als je op 1 juli als RKHSV lid ingeschreven staat, je de contributie moet betalen voor het navolgende najaar. En sta je op 1 januari ingeschreven als RKHSV lid, dan wordt in het navolgende voorjaar de contributie ingehouden. Graag hier aandacht voor!

 • RKHSV WEDSTRIJDSOKKEN EN BROEK BESTELLEN VIA WEBSHOP

  Op zoek naar een RKHSV wedstrijdbroekje of onze RKHSV sokken?
  Deze zijn via onze webshop te bestellen en worden bij jullie thuis of bij RKHSV persoonlijk afgeleverd.
  1) Macron Mesa short
  2) Macron Azlon sokken

 • RKHSV WEBSHOP ONLINE

  Ook dit seizoen is de RKHSV webshop online. Naast de gebruikelijke RKHSV trainingskleding is nog een breed scala aan voetbal- en vrijetijdspullen te bestellen, alles tegen scherpe prijzen en (in principe) bij RKHSV afgeleverd. Daarnaast zullen geregeld interessante aanbiedingen worden geplaatst, dus doe er je voordeel mee!

  Overigens: een extra voordeel van het bestellen via onze webshop is dat met elke aankoop de club financieel wordt ondersteund. Dit kan dus gerust een multiple-win situatie worden genoemd.

 • WIJZIGINGEN DOORGEVEN

  Steeds vaker blijkt dat wijzigingen in adresgegevens, telefoonnummers, e-mailadressen of bankrekeningnummers niet of erg laat worden doorgegeven. Bij deze het verzoek dit soort wijzigingen doorgaans binnen 2 weken door te geven aan Ralph Mak via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 • SPELREGELBEWIJS SPELERS GEBOREN IN 2001

  De 2e jaars O17 (B) junioren van dit lopend seizoen (geboortejaar 2001) moeten het spelregelbewijs voor aanvang van de eerste wedstrijd van seizoen 2018-2019 gehaald hebben. Indien zij dan het spelregelbewijs nog niet behaald hebben en toch gaan spelen komt er een melding via het digitaal wedstrijd formulier binnen. Na 7 meldingen (en dus 7 wedstrijden zonder spelregelbewijs) zal de speler niet meer speelgerechtigd zijn. Kortom, het is zaak dit spelregelbewijs tijdig te halen! RKHSV zal hen vanaf de winterstop hierbij ondersteunen en waar mogelijk helpen.

 • RKHSV BESTUUR vanaf EIND 2016

  Een fotolijst van het RKHSV bestuur (eind 2016) kan hier bekeken worden.

Update onderzoek naar één sportcomplex in Maastricht-Zuid

op .

UPDATE 01-10-2017 - zie onze nieuwsbrief, pagina 2 en 3

 

 

 


UPDATE 03-12-2016 - Drie voetbalclubs samen op vernieuwd sportpark Maastricht-Zuid:

De laatste periode/jaren is zeer intensief overleg geweest tussen diverse partijen, wat uiteindelijk heeft geresulteerd in een gezamenlijk convenant, getekend door RKHSV, DBSV, VV De Heeg en afdeling Maastricht Sport van gemeente Maastricht, om samen toe te gaan werken naar 1 kwalitatief hoogstaand sportpark in Maastricht-Zuid. Meer details over dit proces en de resultaten is terug te lezen in onderstaand gezamenlijk persbericht van RKHSV, DBSV, VV De Heeg en de gemeente Maastricht (wethouder Jim Janssen). Dit is mooi nieuws voor de sporters/voetballers in Maastricht-Zuid in de breedste zin van het woord! Ondanks het feit dat we met z'n allen nog even geduld moeten hebben, ligt een kwalitatieve en sportieve toekomst in het verschiet.

Lees hier verder.

 

 


UPDATE 11-03-2016:

Maastricht Sport heeft na goedkeuring in de A.L.V.’s van de drie voetbalverenigingen DBSV, RKHSV en VV De Heeg de volgende opdracht uitgeschreven: “Onderzoek de mogelijkheid om te komen tot een duurzame en toekomstbestendige sport-/zorginfrastructuur in Maastricht Zuid”.

Stap 1 van dit onderzoek is uiteindelijk gegund aan Hospitality Consultants (HC) en is als volgt gedefinieerd: “Ontwikkel het dienstverleningsconcept voor het toekomstige Sportpark Zuid, waarbij het toekomstige aanbod aan functies, producten en diensten voor bewegen, cultuur, onderwijs, sport, werken en zorg worden uitgewerkt.”. Concreet betekende dit het volgende:

 1. Het bestuderen van de bestaande gegevens over de verenigingen, de sportparken, de sociale structuur van Zuid, de maatschappelijke voorzieningen en de ontwikkelingen in en rondom het gebied.
 2. Het voeren van gesprekken met bestuursleden van de drie voetbalverenigingen DBSV, RKHSV en VV De Heeg, en met vertegenwoordigers van UM Sport, UMC +, Kix, zorgaanbieders (Maasveld, La Valence), het onderwijs (Mosa Lira), de gemeente Maastricht (Sociale Domein) en de Provincie Limburg.

Deze aanpak is uiteindelijk grondiger geweest dan in eerste instantie was voorzien. De besturen van de drie voetbalverenigingen DBSV, RKHSV en VV De Heeg zijn blij met deze zeer gedetailleerde aanpak, ondanks het feit dat de totale doorlooptijd hiermee langer is geworden. Stap 1 is dan ook pas medio september definitief afgerond.

Stap 2 in dit totaalproces was als volgt gedefinieerd: “Ontwikkel – op basis van het dienstverleningsconcept – het functioneel programma van eisen”. Ook deze stap is gegund aan Hospitality Consultants (HC), en is gepresenteerd aan de besturen van de drie voetbalverenigingen. De drie besturen zijn akkoord gegaan met de resultaten van stap 2. Er kan gesteld worden dat deze stap conform planning is afgehandeld en opgeleverd.

Stap 3 betrof “Voer een locatiestudie uit”. Deze laatste grote stap in het onderzoekstraject zou uiteindelijk resulteren in een locatiekeuze, gebaseerd op alle facetten tot dan toe onderzocht, besproken en afgesproken. Eind 2015 is dit rapport opgeleverd aan de drie besturen, waarbij is gebleken dat nog wat zaken extra uitgezocht moesten worden. Reden hiervoor was dat het kleed-/clubgebouw in Heugem eigendom is van RKHSV, waardoor het de vraag is in hoeverre RKHSV de noodzakelijke verbouwing zelf kan dragen en waar nodig doorbelasten aan de potentiële huurders. Een alternatief is namelijk dat de gemeente dit gebouw overneemt en de verbouwing verder realiseert.

Ondertussen is dat traject ook afgerond en is gebleken dat het RKHSV bestuur de voorkeur heeft het kleed-/clubgebouw van de hand te doen, zodat de gemeente de verbouwing kan uitvoeren. Belangrijkste reden hiervoor is dat het financieel niet haalbaar is om zowel de verbouwing te financieren als de jaarlijkse onderhoudskosten, zonder de huurders en dus de leden te belasten met grote financiële gevolgen. Tijdens een speciaal ingelaste ALV op woensdag 9 maart is deze voorkeur door de leden van RKHSV omarmd en bekrachtigd, mits het beoogde sportpark in Heugem komt te liggen.

De laatste stap voordat het college en de raad een definitief besluit kan gaan nemen, is om naast het opstellen van een overall rapport van alle uitgevoerde onderzoekstappen (zie hierboven) met eindconclusie, ook te bepalen op welke manier het van de hand doen van het kleed-/clubgebouw in Heugem ingevuld kan worden. De verwachting is dat beide zaken in de 2e helft van maart 2016 zal plaatsvinden.

Conclusie: wij vragen ten aanzien van dit traject aan al onze leden (nog) meer geduld dan in eerste instantie was verkondigd, met name het gevolg van het zeer nauwkeurig aanpakken van dit toch precaire onderwerp. Dank hiervoor!

Tot zover deze update.